VIDEO! Asfaltul se lasă așteptat

Drumul strategic rămâne un ideal pentru șefii județului. Demersurile începute de ani de zile pentru turnarea a peste 100 de km de covor asfaltic, se împiedică spre sfârșit, de birocrație. Culmea, blocajele sunt puse de instituții de stat care amână elaborarea unor avize. Chiar și în aceste condiții, președintele Consiliului Județean spune că lucrările vor începe în acest an.

Încă din perioada fostei administrații a conducerii de la județ, s-a tot vorbit despre deja celebrul drum strategic. Este vorba de porțiuni de drum ce leagă mai multe comune și ce ar urma să fie asfaltate cu bani europeni. Autoritățile reușesc cu greu să pună însă cap la cap documentele necesare pentru organizarea licitației în vederea desemnării unor firme care să înceapă lucrările.

Iar după obținerea avizelor de la alte instituții și Consiliul Județean va trebui să elibereze un document fără de care nu poate demara licitația.

Drumul strategic va avea 107 km iar peste 50 000 de cetățeni vor beneficia de asfalt. Valoarea totală a investiției este de peste 330 de milioane iar perioada de execuție este de aproape trei ani.

Citeste si:

Facebook Comments