VIDEO! Asistent sef interimar la UPU

Unitatea de Primiri Urgențe va avea în curând un asistent șef nou. Principala favorită pentru ocuparea acestui post este cea care asigură deja interimarul, asistenta Camelia Caliniuc. Aceasta se pregătește să susțină examenul pentru postul de asistent șef la UPU.

După plecarea din sistem a unuia dintre stâlpii Unității de Primiri Urgențe dar și primul asistent șef, Marcel Gheorghiu, necesitatea unui nou asistent a fost din ce în ce mai mare.

Odată cu punerea în funcție a asistentei Cameliei Caliniuc ca interimar, lucrurile au început să evolueze. Mândru de colega de breaslă, medicul șef Petreică Rădăuceanu spune despre Camelia Caliniuc că este unul dintre cei mai buni oameni ai unității.

Cu multă speranță și optimism asistenta șef interimar Camelia Caliniuc spune că își dorește ca pacienții să beneficieze de servicii medicale cât mai profesioniste. Totodată vrea ca relația dintre ea și ceilalți colegi să fie una cât mai armonioasă.

Asistent medical încă din 1987 la serviciul de urgență al spitalului de copii, și de aproape trei ani asistent în cadrul Unității de Primiri Urgențe, asistenta Camelia Caliniuc este considerată unui dintre oamenii de bază ai unității.

Citeste si:

Facebook Comments