Atac armat în Florida: 17 persoane împușcate, cel puțin 2 morți. Poliția a reținut 3 suspecți

Atac armat în Florida: 17 persoane împușcate, cel puțin 2 morți. Poliția a reținut 3 suspecți

Cel puțin doi oameni au murit și mai mulți au fost răniți într-un atac armat dintr-un club din Fort Myers, Florida. Trei suspecți au fost reținuți, anunță poliția locală, citată de wtsp.com.

Alți doi suspecți au fost reținuți de polițiști.

Un suspect a fost reținut de autorități, iar poliția se află acum în urmărirea a alți doi suspecți. Focuri de armă s-au auzit și pe o stradă din oraș, Parkway Street.

Atacul, la o petrecere pentru adolescenți

Cel puțin doi oameni au fost uciși și 17 răniți într-un atac armat dintr-un club din Florida. Circumstanțele incidentului nu au fost încă stabilite, iar bilanțul nu este confirmat oficial.

Tragedia s-a produs în clubul Blu, la o petrecere pentru adolescenți, în primele ore ale zilei de luni. Un martor a relatat că a auzit cel puțin 30 de focuri de armă.

Oamenii prezenți la fața locului au povestit că din club au năvălit foarte mulți oameni care țipau. “Era o nebunie, oamenii alergau, alții își strigau prietenii sau își sunau părinții“, a relatat un alt martor.

Incidentul armat din Fort Myers se produce la o lună după masacrul dintr-un club de noapte pentru homosexuali din Orlando, Florida, când un bărbat a împușcat mortal 49 de oameni în cel mai sângeros atac de acest gen din istoria SUA.

 

Sursa: realitatea.net

Citeste si:

Facebook Comments