Atacuri dure la adresa deputatului Verginel Gireadă

UNPR a pierdut 3 candidați

Atacuri dure la adresa deputatului PNL Verginel Gireadă. Acesta este acuzat că a pus presiune pe 3 candidați care se aflau pe lista UNPR pentru Consiliul Local Mihai Eminescu. Luiza Alexandru, candidatul UNPR pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, a spus că trei candidați din partea progrseiștilor au renunțat la candidatură după ce au fost în biroul primăriței Aneta Gireadă și au discutat cu deputatul Verginel Gireadă. După această întâlnire cei trei, Adrian Onofrei, Cătălin Seritean și Daniel Ostaciuc, au semnat declarațiile de retragere a candidaturilor și le-au depus la Biroul Electoral de Circumscripție Mihai Eminescu.

Luiza Alexandru a precizat că prin aceste manevre, deputatul încearcă să se asigure că soția acestuia nu va pierde funcția de primar din comuna Mihai Eminescu. Candidatul UNPR de la Mihai Eminescu reclamă și faptul că deputatul liberal apare într-o broșură electorală, alături de soția sa, în condițiile în care campania încă nu a început. Deputatul Veginel Gireadă este acuzat și că se implică în campania electorală a soției sale, folosindu-se de influența sa din comună.

Vicepreședintele UNPR Botoșani, Romulus Eram, a declarat că practicile deputatului Verginel Gireadă de a interveni în ședințele de Consiliu Local din comuna Mihai Eminescu sunt ilegale.

Consilierii din comuna Mihai Eminescu îl acuză pe deputaul liberal că a manipulat ședințele de consiliu local, a mai spus Romulus Eram.

Citeste si:

Facebook Comments