ATENȚIE! Noi parcări cu plată

Se înmulțește numărul parcărilor cu plată de pe raza municipiului Botoșani! Până duminică, 1 decembrie, angajații Eltrans vor monta cinci parcometre noi iar de săptămâna viitoare acestea vor fi funcționale.

Așadar, conducătorii auto trebuie să fie atenți iar în cazul în care își lasă mașinile în aceste parcări să plătească perioada de staționare. În plus, utilajul de ridicat mașini este acum funcțional iar șoferii care parchează haotic ar putea să nu-și mai găsească autoturismul decât în curtea Eltrans, după ce plătesc amendă și tariful de ridicare.

Apar noi parcări cu plată pe raza municipiului Botoșani! Reprezentanții Eltrans au reușit să achiziționeze 5 parcometre noi și au început montarea lor. Până duminică, acestea urmează să devină funcționale iar de luni șoferii vor trebui să achite taxa de parcare, 2 lei pentru fiecare oră de staționare.

Începand cu data de 1 decembrie, vor fi funcționale și noile parcări cu plată, respectiv parcarea Luceafărul, parcarea de pe bulevardul George Enescu, Grivița, Piața Mare (porțiunea dintre sensul giratoriu Bazar până la Bic).

Noile parcometre nu sunt dotate și cu varianta plății cu bancnote dar au varianta de plată cu cardul bancar. Dispozitivele care suportă și banconte sunt mult mai costisitor de întreținut și se defectează mai repede.
Directorul Eltrans vine cu avertizări și pentru șoferii care parchează neregulamentar și încurcă circulația rutieră.

Joi, în jurul prânzului, un botoșănean și-a fotografiat autoturismul în timp ce era ridicat de pe Aleea Nucului de utilajul de la Eltrans. Bărbatul a precizat că și-a lăsat mașina parcată neregulamentar, în vecinătatea blocului în care locuiește din cauza lipsei locurilor de parcare.

Pentru a-și recupera autoturismul bărbatul a plătit 275 de lei, taxa de ridicare și o amendă în cuantum de 290 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments