VIDEO! Atenție, octogenară la volan!

Șoferii în vârstă au liber la circulat pe drumurile publice! Deși atenția și reflexele nu mai sunt ca în tinerețe, bătrânii sunt în continuare lăsați să conducă iar unii dintre ei cauzează adevărate tragedii. Este și cazul unei șoferițe de 88 de ani care a accidentat un bărbat de 89 de ani iar apoi a fugit de la locul accidentului.

După vârsta de 70 de ani, inevitabil, majoritatea pensionarilor se confruntă cu diverse probleme de sănătate ce nu prea le mai permit să șofeze. Chiar și așa, unii vârstnici nu țin cont de recomandările medicilor, urcă la volan și produc nenorociri pe șosele.

Cel mai recent caz a avut loc luni. O femeie de 88 de ani se afla la volanul unui autoturism, circula pe raza localității Blândești și a accientat un pieton de 89 de ani.

Bătrânul se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis, șoferița octogenară nu l-a văzut și l-a aruncat pe asfalt. După producerea accidentului femeia a dispărut de la locul faptei.

Medicul de familie hotărăște când se impun restricții de conducere, dacă constată că respectiva persoană suferă de diferite afecțiuni. Aceștia ar trebui să sesizeze polițiștii de la rutieră.

Citeste si:

Facebook Comments