Au fost afișate rezultatele la concursul pentru directori

Inspectoratul Şcolar General Botoşani a afişat, ieri, rezultatele obţinute de către cadele didactice în cadrul concursului pentru directori şi directori adjuncţi.

Cv-ul şi interviul le-au dat de furcă multor cadre didactice. 13 cadre didactice au fost respinse în urma acestei probe. Alţi cinci profesori au ales să nu se prezinte la una dintre cele două probe ale concursului . Cel mai mare punctaj a fost obţinut de către Mihaela Liliana Prăjinariu.

Aceasta a candidat atât pentru postul de director, cât şi pentru cel de director adjunct, al Colegiului Naţional A.T. Laurian.

A dat totul şi a obţinut un punctaj de 149.375 puncte. La fel de silitori au fost şi Daniel Dascălu şi Ioan Onofrei. Primul a obţinut 148.750 puncte ocupând astfel funcţia de director al Seminarului Teologic Sf. Gheorghe. Ioan Onofrei, directorul adjunct al Colegiului Naţional A.T. Laurian, a obţinut după susţinerea celor trei probe 144.500 puncte.

Cele mai mici rezultate obţinute de către profesorii admişi au fost luate de către Iulia Mogoşanu şi Mihaela Chitic.

Prima a candidat pentru postul de director la Şcoala Gimnazială Nr 1 Răuşeni. Punctajul obţinut de aceasta a fost de 113.000 puncte. Mihaela Chitic a candidat atât pentru postul de director cât şi pentru postul de director adjunct la Şcoala Gimnazială Nr1. Albeşti. Ea a obţinut un punctaj de 111.775 puncte, ocupând astfel postul de director.

Proba scrisă a avut loc pe data de 12 octombrie 2016. Ea a fost suţinută la Liceul A. T. Laurian din Botoşani.

Candidaţii au avut două ore la dispoziţie pentru a rezolva subiectele grilă. Rezultatele probei scrise au fost afişate în aceeaşi zi. Afişarea rezultatelor finale ale concursului de directori şi directori adjuncţi se va face în data de 18 noiembrie. Candidaţii nemulţumiţi vor putea depune contestaţii în perioada 21 – 23 noiembrie.

Acestea vor fi soluţionate se de către comisia de contestații în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie 2016.

Citeste si:

Facebook Comments