Au fost prinsi si ceilalti doi tineri banuiti de talharie

Au fost prinsi si ceilalti doi tineri banuiti de talharie

Cei trei indivizi care au bagat spaima in botosaneni au ajuns pe mana politistilor. Dupa ce Dragos Morosanu a fost capturat, vineri seara, in municipiul Dorohoi, ceilalti doi suspecti au fost prinsi in judetul Suceava.

Este vorba despre Catalin Anita, in varsta de 28 de ani si Ionut Iasciuc, de 25 de ani, ambii din Dorohoi. Acestia au dat dovada de un tupeu incredibil.

Dupa toate faptele comise la Botosani, cei doi au fugit in judetul vecin unde au mai talharit o femeie de 59 de ani, in cartierul Burdujeni. Se pare ca si de aceasta data indivizii si-au urmarit victima pana in apropierea locuintii sale si au atacat-o. Au deposedat-o de telefon, dar si de suma de 200 de lei.

Politistii suceveni au fost alertati de catre victima, acestia mobilizandu-se exemplar. Zeci de politisti si mascati au plecat in cautarea faptasilor, pe care i-au prins intr-o zona aflata in apropierea locului in care s-a produs talharia.

Cei doi au fost condusi la sediul IPJ Suceava  si mai apoi au fost adusi la Botosani. Urmeaza ca si ei sa fie audiati de anchetatori.

Citeste si:

Facebook Comments