Au rămas pietoni înaintea sărbătorilor pentru că au încălcat grav regulile rutiere! Doi tineri ”zburau” cu mașinile pe drumurile județului

Au rămas pietoni înaintea sărbătorilor pentru că au încălcat grav regulile rutiere! Doi tineri ”zburau” cu mașinile pe drumurile județului

Au rămas fără permis de conducere pentru o perioada de timp, după ce au călcar mult prea tare pedala de accelerație. Doi tineri au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau cu peste 100 de km/h pe drumurile din județul Botoșani.

Astfel, poliţiştii rutieri au depistat pe drumul naţional D.N. 29B, pe raza localităţii Sauceniţa, un tânăr de 27 de ani din judeţul Botoşani, care conducea un autoturism cu viteza de 116 km/h pe un sector de drum limitat la 50 km/h.

Cu o viteză de 114 km/h, a fost depistat un alt conducător auto, de 25 de ani, din judeţul Bacău, viteză înregistrată de aparatul radar pe drumul naţional D.N. 29B, pe raza localităţii Cândeşti.

Cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare şi ca măsură complementară, le-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

Un alt tânăr, de 23 de ani, din judeţul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional D.N. 29B, a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism aflat pe acelaşi sens de mers, în zona de acţiune a indicatorului ,,Depăşire interzisă’’, încălcând astfel marcajul continuu care desparte sensurile de mers.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste si:

Facebook Comments