Au sărbătorit de Sfânta Maria cu foarte mult alcool, iar mai apoi s-au urcat la volan! Un șofer și-a terminat cursa într-un gard

Au sărbătorit de Sfânta Maria cu foarte mult alcool, iar mai apoi s-au urcat la volan! Un șofer și-a terminat cursa într-un gard

De Sfânta Maria Mare, polițiștii rutieri nu au fost în liberi, cum probabil au crezut unii șoferi, care s-au urcat la volan deși înainte au consumat cantități uriașe de alcool.

Miercuri, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 9 aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control pe drumul judeţean DJ 282 un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din comuna Vlăsineşti.

Întrucât se afla într-o stare vizibilă de ebrietate, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior el a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeași, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce se deplasa în calitate de conducător auto pe raza satului Băluşeni, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Joi, 16 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani au depistat pe strada T. Vladimirescu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani.

S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, valoarea rezultată fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice de sânge.

Citeste si:

Facebook Comments