Au transformat strada în birt. Cu sticla de vodcă în mână, înjurau oamenii pe stradă

Zi încărcată pentru jandarmii botoșăneni.

În numai câteva ore ei au aplicat nu mai puțin de 39 de sancțiuni contravenționale, pentru încălcări ale prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, actele de comerţ sau pe linie silvică.

Duminică, în jurul prânzului, un bărbat care locuiește pe strada Aleea Parcului a solicitat sprijinul jandarmilor, după ce doi indivizi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice i-au adresat injurii la intrarea într-un magazin din zonă.

Când au ajuns jandarmii la locul indicat i-au găsit pe cei doi tineri, consumând votcă în faţa magazinului. Ei şi-au recunoscut faptele şi s-au ales cu amenzi în valoare totală de 900 de lei, aceştia fiind, de altfel, cunoştinţe mai vechi ale oamenilor legii.

După câteva ore, însă, unul dintre cei doi petrecăreți a fost depistat de jandarmi în apropierea unui alt magazin din cartier, în timp ce bea bere, de această dată primind o amendă de 100 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice.

Nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1100 de lei, au aplicat jandarmii în dimineaţa aceleiaşi zile, în zona Pieţei Centrale şi a Bazarului, pentru tulburarea liniştii publice, adresarea de injurii şi refuz de legitimare, fapte săvârşite tot în urma consumului în exces de băuturi alcoolice.

Citeste si:

Facebook Comments