Au triumfat din nou

Au triumfat din nou

Zeci de medalii obținute de botoșăneni la “Cupa României” la Taekwondo.

În perioada 28-30 octombrie 2016 s-a desfășurat la Sala Polivalentă din Municipiul București Competiția Națională Cupa României“ la Taekwondo WTF, ediția a XVII-a, la care au participat peste 600 de sportivi de la 30 de cluburi de profil din țară.

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team din Botoșani a participat cu un număr de 44 sportivi care au revendicat 36 de medalii individuale. Mulți dintre aceștia au fost la prima participare la o competiție cu disciplina sportivă Taekwondo WTF.

Astfel, patru sportivi botoșăneni au urcat pe prima treaptă a clasamentului, 11 au obținut locul II și 21 de sportivi locul III. La Clasamentul general categoria copii, CS Real Taekwondo Team Botoșani a obținut Locul I iar la Clasamentul general pe echipe clubul s-a clasat pe poziția a IV-a.

Doniceanu Ana Maria a obținut trofeul pentru “Cea mai bună sportivă” la categoria copii în cadrul acestui eveniment.

Participarea la Competiția Națională CUPA ROMÂNIEI“ la Taekwondo WTF face parte din proiectul de finanțare nerambursabilă cu Consiliului Județean Botoșani Educație și sănătate prin Taekwondo WTF – disciplină sportivă olimpică în județul Botoșani“.

Citeste si:

Facebook Comments