Aurel Moldoveanu și Corina, vedetele Revelionului la Botoșani

Dacă nu v-ați făcut planuri unde să petreceți noaptea dintre ani, puteți lua în calcul și petrecerea în stradă organizată de Primăria Botoșani.

Paleta artiștilor nu este una foarte bogată dar focul de artificii se anunță a fi spectaculos. Așadar, începând cu orele 20.00, sunteți așteptați în Piața Revoluției.

Dacă în alți ani petrecerea de Revelion pregătită de autorități în stradă era marcată la Botoșani de trupe celebre, cel puțin la nivel național, pragul din 2016 în 2017, nu se anunță a fi la fel de impresionant. Bugetul de 100 000 de lei nu a fost suficient pentru onorariul unor artiști cunoscuți, iar botoșănenii vor trebui să se mulțumească cu puțin.

De la 23.10 și până la miezul nopții pe scena va urca Aurel Moldoveanu. După tradiționalul foc de artificii botoșănenii le vor asculta pe Tyna și Corina.

Circulația și parcarea autoturismelor este restricționată începând de vine pe strada Cuza Vodă.

Pe 31 decembrie, de la orele 20.00, circulația autovehiculelor nu va mai fi permisă pe strada Cuza Vodă, mai exact pe porțiunea cuprinsă între Hotel Rapsodia și intersecția cu strada Marchian.

Citeste si:

Facebook Comments