Autoritățile sunt în alertă maximă!

Un județ întreg este îngrozit după ce cinci botoșănence au fost desfigurate și jefuite.

Toate structurile Ministerului Afacerilor Interne de la nivel local au fost puse în priză și încearcă să calce pe urmele agresorilor. Cum este posibil totuși ca într-un oraș care, cel puțin la nivel statistic, este în topul celor mai sigure, să aibă loc un asemenea episod șocant?

Ne-au răspuns autoritățile locale.

Am fi putut fi noi, mamele sau bunicile noastre în locul acestor femei care au trăit spaima vieții lor. După 48 de ore s-a reușit mobilizarea forțelor de ordine care patrulează și fac demersuri pentru ca cei care au lovit fără milă 5 botoșănence să plătească în fața legii.

Angrenați în prinderea huliganilor sunt și polițiștii locali care ar trebui să vegheze la liniștea și siguranța cetățenilor.

Și totuși de ce în cele cinci cartiere ale Botoșaniului în care au fost agresate femeile nu era nici umbră de om al legii?

Este momentul ca și echipamentele de supraveghere video montate pe străzile orașului să își dovedească utilitatea.

Vicele din Primărie afirmă cu tărie că este imperios necesară extinderea organigramei la Poliția Locală

Cu mâinile legate, așa se simt botoșănencele în fața unor astfel de situații. Din fericire doamnele din următoarele imagini nu au căzut victime unor astfel de incidente dar spun cu tărie că nu au nici cea mai vagă idee cum s-ar putea apara.

Poate acesta este o lecție tristă pentru ca autoritățile să prioritizeze resurse și pentru siguranța cetățenilor.

Citeste si:

Facebook Comments