Avansări în grad de Ziua Jandarmeriei Române

S-au sărbătorit 166 de ani de la înființare

Avansări în grad de Ziua Jandarmeriei Române. Luni dimineață, au avut loc manifestări festive dedicate sarbătoririi a 166 de ani de la înființarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Cei prezenţi au ţinut să mulţumească pentru invitaţia făcută, dar şi pentru modul în care jandarmii îşi fac datoria faţă de cetăţean şi faţă de societate. Activitatea s-a desfăşurat în prezenţa reprezentanţilor instituţiilor cu care jandarmii botoşăneni cooperează în executarea misiunilor specifice.

Cu această ocazie, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, 5 subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române.

Tot prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, 1 ofiţer şi 4 subofiţeri au fost recompensaţi cu ,,Mulţumiri”.

De asemenea, 154 de jandarmi au fost recompensaţi prin ordin al şefului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, colonel Marin Lupu, cu ,,mulţumiri” și ,,felicitări”.

Citeste si:

Facebook Comments