”Bani din cer” pentru Volin Costin

”Bani din cer” pentru Volin Costin

Sala de spectacole a Casei Tineretului a devenit ieri seară aproape neîncăpătoare pentru sutele de botoșăneni care au răspuns invitației conducerii Teatrului Mihai Eminescu. Oameni iubitori de teatru, iubitori de frumos și care îl îndrăgesc și îl admiră pe directorul artistic, Volin Costin, au ținut să îi întindă artistului o mână de ajutor acum când se află în mare suferință. Pentru acest spectacol nu a existat bilet de intrare. Oamenii au decis singuri cât valorează.

Iar dacă de obicei botoșănenii sunt cei care îi aplaudă pe actori de acestă dată a fost rândul artiștilor să își aplaude spectatorii.

Pentru Volin Costin au venit la teatru prieteni, colegi, dar și oameni simpli care i-au admirat cariera timp de două decenii.

Pentru Volin Costin, artiștii au făcut gesturi impresionante. Fiul lui Marius Rogojinschi și-a vândut pianul iar cu banii obținuți a vrut să îl ajute pe Volin Costin. Și pictorul Liviu Șoptelea și-a scos la licitație un tablou, cu același scop. De altfel, oameni de afaceri importanți și firme au contribuit cu sume pentru a-l ajuta pe Volin Costin să își continuie tratamentul extrem de costisitor.

Aseară colegii săi din Teatru au pus în scenă spectacolul ”Bani din cer”.

Citeste si:

Facebook Comments