Bărbat găsit fără viață în centrul orașului

Descoperire macabră, vineri dimineață, în centrul municipiul Botoșani.

Trupul fără viață al unui bărbat în vârstă de 53 de ani a fost găsit în boxa unui bloc aflat pe strada Piața Revoluției.

Cei care au făcut îngrozitoarea descoperire au fost chiar locatarii blocului. Frigul aspru şi vântul nemilos, ce se aşterne noaptea pe oras, l-a făcut pe unul dintre locatari să i se facă milă de bărbat. I-a permis acestuia să doarmă în boxa sa.

Nimic nu prevestea moartea bătrânului. Deşi l-a luat din miezul întunecimii mohorâte şi l-a adus la adăpost, nu l-a putut salva de moarte. Frigul din boxă i-a fost fatal bărbatului. La faţa locului a fost chemată de urgenţă ambulanţa. Din păcate pentru bietul om era deja mult prea târziu. Cadrele medicale au constatat decesul.

Poliţistii sosiţi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a afla circumstanţele producerii accidentului. Din primele verificări nu s-au observat urme de violenţă pe trupul neînsufleţit.

Trupul fără viață al omului a fost ridicat de angajații de la Medicină Legală și urmează ca, în urma necropsiei, să se afla cauza decesului.

 

Citeste si:

Facebook Comments