Bărbat omorât și abandonat pe marginea drumului! Suspectul, un adolescent de 17 ani!

Bărbat omorât și abandonat pe marginea drumului! Suspectul, un adolescent de 17 ani!

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Botoșani, a avut parte de un sfârșit cumplit, acesta pierzându-și viața după ce a fost snopit în bătaie, principalul suspect în acest caz fiind un adolescent. Fapta s-a petrecut la Paști, în satul Bodeasa, din orașul Săveni, dar inițial nu s-a știut care este cauza morții, ancheta ulterioară a oamenilor legii stabilind că a fost vorba de o agresiune urmată de moartea victimei.

În dimineața zilei de 3 mai un localnic l-a văzut pe Ionel Plămadă întins pe marginea drumului , în apropierea Școlii din sat. Când s-a apopiat de el și a observat că nu dă niciun semn de viață a sunat la 112.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul este mort, trupul acestuia fiind ridicat de Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

La examenul extern al cadavrului nu au fost constatate urme de violență, dar după necropsie medicii legiști au concluzionat că moartea bărbatului a fost una violentă, acesta având ruptură de splină, hemoragie internă, fracturi costale și rupturi și contuzii pulmonare, leziunile traumatice putând fi produse prin lovire cu un corp dur. Având în vedere concluziile medico-legale, dosarul a fost preluat de procurori.

Inițial, când a fost găsit pe marginea drumului, una dintre ipotezele luate în calcul a fost aceea că Ionel Plămadă a fost victima unui accident rutier, dar în urma anchetei ulterioare a rezultat că bărbatul a murit după ce a fost bătut. Principalul suspect în acest caz este un adolescent de 17 ani, consătean cu victima.

Pe fondul unui conflict spontan, cei doi s-au luat la bătaie iar tânărul l-a lovit cu pumnii și picioarele pe bărbatul de 47 de ani până ce acesta a căzut la pământ.

După agresiune, adolescentul a fugit. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, iar la data de 20 iulie s-a dispus în continuare efectuarea urmăririi penale față de tânărul de 17 ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de” loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”.

Vineri, procurorii au mers din nou la locul crimei pentru a continua investigațiile.

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments