Bărbat rănit după ce a căzut într-o groapă adâncă de trei metri! Jandarmii și pompierii i-au sărit în ajutor

Bărbat rănit după ce a căzut într-o groapă adâncă de trei metri! Jandarmii și pompierii i-au sărit în ajutor

Vineri dimineață,  la ora 11.30, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani aflat în timpul liber a auzit strigăte de ajutor din zona aflată în spatele sediului societăţii Nova Apa Serv de lângă parcul Mihai Eminescu.

Jandarmul s-a urcat pe gardul de beton care delimitează construcţia nefinalizată şi a observat un bărbat care căzuse într-o groapă de aproximativ trei metri adâncime şi prezenta o rană în zona capului, datorată căderii.

Subofiţerul a discutat cu bărbatul pentru a stabili starea în care se află şi a comunicat aceste amănunte operatoarei care a răspuns la apelul făcut la numărul unic de urgenţă 112.

Un echipaj de pompieri a sosit în scurt timp şi a scos persoana din groapă, aceasta fiind preluată de personalul medical de la ambulanţă şi transportată la U.P.U. în vederea acordării îngrijirilor de specialitate necesare.

Potrivit IJJ Botoșani, motivul pentru care bărbatul a căzut în groapă a fost intenţia de a lua o minge dată de nepot peste gard din joacă, pe care a vrut să o recupereze.

 

Citeste si:

Facebook Comments