Bărbatul accidentat în Zona Industrială a murit!

Avea doar 41 de ani

Bărbatul accidentat în Zona Industrială a murit. Avea doar 41 de ani. Bărbatul a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada alături de soția sa prin loc nepermis. Imediat după accident, Ioan I. a fost preluat de medici și transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Botoșani. Medicii de aici au hotărât că trebuie transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iași, unde a fost transportat cu elicopterul de la SMURD. Diagnosticat cu multiple traumatisme și otoragie bărbatul nu a mai putut fi salvat de medicii din Iași.

Soția sa, Nicoleta I., de 37 de ani, se află în continuare internată într-un spital din Iași. Din declarațiile medicilor, se pare că femeia va supraviețui accidentului.

Accidentul a avut loc în data de 16 martie, pe Calea Națională. În apropiere de IUPS, două persoane care vroiau să traverseze strada prin loc nepermis, au fost lovite de șoferului unui autoturism VW Golf care circula dinspre Cătămărăști către Gară. Luat prin surprindere, șoferul nu a putut evita impactul, așa că i-a lovit în plin pe cei doi. În urma impactului cei doi au fost aruncați pe asfalt.

Şoferul de pe VW, Ciprian Tărnăuceanu, de 23 de ani, a povestit că circula paralel cu tramvaiul când cei doi pietoni au ieşit brusc în faţa sa, în fugă. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul find negativ.

Citeste si:

Facebook Comments