Bărbatul lovit ieri pe strada Petru Rareș de două mașini avea o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat

Bărbatul lovit ieri pe strada Petru Rareș de două mașini avea o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat

Bărbatul lovit joi la amiază de două mașini, după ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și în fugă era în stare avansată de ebrietate.

Bărbatul de 50 de ani, din municipiul Botoşani, care se afla pe strada Petru Rareş, s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind acroşat de un autoturism condus regulamentar de o femeie de 35 de ani.

În urma impactului pietonul a fost proiectat pe sensul opus de mers, într-un alt autovehicul, care staţiona la semafor şi la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Totodată, el a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar la finalizarea acestora se va propune o soluţie procedurală.

Citeste si:

Facebook Comments