Bătaie ca în vestul sălbatic într-un bar din Botoșani

Doi frați beți au făcut ravagii în local

Au mers să sărbătorească floriile în liniște dar au avut parte de coșmarul vieții lor! Mai mulți botoșăneni care au fost, duminică seară într-un bar de pe strada Bucovina, au fost martorii unor scene de-a dreptul șocante. Doi bărbați, frați, au distrus localul și au lovit tot ce le-a stat în cale. Martorii povestesc, că aseară puțin după ora 19.30 cei doi frați, aflați sub influența băuturilor alcoolice au intrat în bar cu chef de scandal. S-a legat de clienți, iar când proprietara a vrut să ste ade vorbă cu ei, aceștia au lovit-o. Atunci, atât angajații cât și clienții care se aflau în local i-au evacuat. Însă, când au crezut că apele s-au liniștit, cei doi frați, Ștefan și Marius Rusu, de 21 și 33 de ani s-au întors în bar. De acestă dată ei aveau în mâini săbii și bate cu care au început să lovească la întâmplare.

Proprietara își amintește cu groază momentele în care cei doi s-au întors în local. Fără milă și cu sete de răzbunare, agresorii au lovit-o și au trântit-o de câteva ori la pământ. Nici clienții din local nu au scăpat cu bine de furia atacatorilor. Oamenii spun că nu îi cunoșteau pe agresori și că nu ar fi avut ce să împartă cu ei. Imaginile șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în local.

La fața locului au fost chemate imediat și ajutoare. Polițiștii au reușit să îi prindă în scurt timp pe agresori, care au fost duși la audieri. La fel și martorii.

Citeste si:

Facebook Comments