Bătaie pe posturile scoase la concurs de către IPJ Botoşani

180 de cereri au fost depuse

În urma anunţului facut de către Inspectoratul Judetean de Politie Botoşani în vederea completării deficitului de personal, 180 de persoane dornice de a face carieră în poliţie au depus cereri de înscriere.

Locurile scoase la concurs sunt repartizate la Posturile de Poliţie Rurală, precum şi la secţiile de poliţie din Bucureşti. Astfel Poliţia Română a pus la bataie un număr de peste 1.800 de locuri la nivel naţional iar 50 dintre ele sunt scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani.

Numărul opţiunilor pentru fiecare dintre posturile scoase la concurs va fi afişat zilnic. Aşadar botoşănenii care speră la ocuparea unui post în cadrul poliţiei mai au încă 2 zile la dispoziţie pentru depunerea cererilor de înscriere. Intervalul orar pentru primirea cererilor de înscriere ale candidaţilor este între orele 09 şi 14.00, zilnic, până pe 08 aprilie, inclusiv.

Alte informaţii, metodologia de înscriere şi desfăşurare a concursului se regăsesc pe paginile web ale Poliţiei Române şi respectiv I.P.J. Botoşani.

De asemenea IPJ ţine să precizeze faptul că până la data de 15 aprilie, candidaţii înscrişi trebuie să îşi completeze dosarele, în conţinutul prevăzut de metodologia publicată.

Citeste si:

Facebook Comments