VIDEO! Batjocorită de propriul frate

Caz șocant în județul Botoșani!

O copilă de doar 11 ani, din Balta Roșie, a fost abuzată sexual de propriul frate, în vârstă de 16 ani, iar adevărul a ieșit la iveală abia după opt luni de la oribila faptă. Tânărul i-ar fi amenințat, atât pe fată cât și pe părinți cu moartea dacă ar fi dezvăluit oroarea. O rudă din județul Ilfov a aflat ce s-a întâmplat și a alerat imediat polițila. Agresorul se află acum în arest preventiv timp de 30 de zile.

Grozăvia ar fi avut loc în luna iunie a anului 2016 pe un teren din spatele casei părinților, din Balta Roșie.

Mama spune că băiatul și-ar fi trimis sora după lucernă la niște vecini apoi ar fi urmărit-o și profitând de faptul că minora nu se putea apăra, a abuzat-o.

De teama fratelui fata i-ar fi spus mamei abia după două săptămâni. Femeia și-a anunțat bărbatul de oroarea fiului și acesta i-ar fi cerut socoteală. Tânărul însă i-ar fi amenințat cu moartea dacă ar fi dezvăluit ceea ce făcuse. De frică, că nu are unde să se ducă cu ceilalti copii dar și de rusine că cei din sat ar începe să îi vorbească , mama nu a spus nimic nimănui.

Ba mai mult decât atât nu a fost nici măcar la un control medical cu fata.

Abia după opt luni de cumplita faptă, drama fetei a ieșit la iveală. Tatăl, sătul de amenințările și bătăile primite de la propriul copil i-ar fi spus totul unei rude din județul Ilfov. Îngrozită de ce a auzit femeia a alertat poliția din Botoșani.

Vecinii au fost șocați de fapta tânărului. Știau că părinții lui sunt efectiv terorizați de acesta. Și nu de puține ori tatăl adolescentului ar fi încasat bătăi crunte de la propriul copil.

Vecinii îi învinuiesc și pe părinți, pentru grozăviile petrecute în casă, și îi acuză că sunt iresponasbili. Spun că aceștia obișnuiesc să consume băuturi alcoolice și nu de puține ori copii ar fi fost lăsați nesupravegheți.

Din spusele acestuia fata este extrem de marcată de experiența traumatizantă prin care a trecut și vrea ca fratele ei să plătească pentru tot răul pe care i l-a făcut..

Trauma prin care a trecut a afectat-o foarte mult din punct de vedere emoțional pe fată. Specialiștii spun că minora va avea nevoie de timp pentru a-și reveni.

Situatia familiei a fost evaluată de Direcția Generală pentru Protecția Copilului. Aceștia au hotărât ca minora să fie inclusă într-un program de consiliere psihologică pentru a depăși evenimentele negative. Ea va fi, de asemenea, monitorizată de reprezentanții primăriei.În ceea ce privește agresorul, acesta a fost arestat preventiv și urmează să fie judecat pentru fapta comisă.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeste si:

Facebook Comments