Bătrân bătut cu sălbăticie într-un pasaj subteran din Braşov. Unul dintre agresori este din Botoșani

Bătrân bătut cu sălbăticie într-un pasaj subteran din Braşov. Unul dintre agresori este din Botoșani

Un individ de 18 ani din Botoșani a fost arestat la Brașov, după ce împreună cu un alt bărbat din Buzău au lovit fără milă un bărbat de 66 de ani. Imaginile surprinse pe camera de supraveghere sunt de-a dreptul șocante.

Potrivit, jurnaliștilor de la newsbv.ro bătrânul a fost agresat sâmbătă de cei doi indivizi în pasajul subteran din Centrul Civic.

Cei doi agresori au fost văzuți de un agent de pază și au fugit. Au ajuns, însă, pe mâna oamenilor legii și își vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

Agresiunea a avut loc ieri, în jurul orei 2.40, în pasajul Rainbow din municipiul Brasov, intrarea dinspre B-dul Victoriei (trecere catre str. M. Kogalniceanu). Doi tineri, unul de 18 ani din judetul Botosani, iar celalat de 23 ani din judetul Buzau, au agresat un barbat de 66 ani din judetul Vrancea. Cei trei se cunoșteau anterior si ar fi intrat în conflict din cauza unei sume de bani. Cei doi au fost surprinsi de agentul unei societati de paza. Au fost reținuti de catre politisti pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 zile. Ei sunt cercetaţi în continuare sub aspectul savârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Barbatul a suferit vatamari pentru a caror vindecare personalul medical a apreciat ca ar fi necesare 16 – 18 zile de ingrijiri medicale”, a declarat pentru newsbv.ro,  purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, Gabriela Dinu.

 

Citeste si:

Facebook Comments