Bătrân de 89 de ani bătut fără milă, în propria casă, de un individ de 20 de ani! Tâlharul a furat 6 litri de băuturi alcoolice și 80 de lei

Bătrân de 89 de ani bătut fără milă, în propria casă, de un individ de 20 de ani! Tâlharul a furat 6 litri de băuturi alcoolice și 80 de lei

Luni, 20 august, un tânăr de 20 de ani, din comuna Stăuceni a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că la aceeaşi dată, tânărul s-a deplasat la locuinţa unui bărbat de 89 de ani, cu scopul de a cumpăra băuturi alcoolice.

Fiind refuzat de persoana vătămată, tânărul l-a lovit pe acesta cu un obiect contondent peste corp, apoi a pătruns fără drept în imobil, de unde a sustras suma de 80 de lei şi aproximativ 6 litri de băuturi alcoolice.

Agresorul a fost identificat la scurt timp de organele de poliţie pe raza comunei Gorbăneşti şi condus pentru audieri.

Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate şi examinarea medico-legală.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi tânărul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si:

Facebook Comments