VIDEO! Bătrână spulberată la Costești

Tragedie pe șosea!

O femeie de 75 de ani a fost accidentată mortal, iar o copilă de 15 ani a ajuns pe mâinile medicilor după ce au fost acroșate de un autoturism. Evenimentul rutier a avut loc pe raza localității Costești, comuna Răchiți.  Autorul accidentului este un tânăr de 20 de ani. El se afla la volanul unei mașini cu volan pe dreapta, înmatriculată în Anglia.

La doar câțiva pași de casă, femeia de 75 de ani și-a găsit sfârșitul. Bătrânica fusese la punctul sanitar și mergea însoțită de o vecină spre un microbuz pentru a ajunge în oraș.

În fața lor era și o adolescentă de 15 ani care mergea la școală. Cele trei femei erau aproape de axul străzii pentru că pe margine era gheață. Într-o curbă, un autoturism VW Passat cu volan pe dreapta a izbit-o în plin pe bătrână și a proiectat-o într-un șanț, de unde nu s-a mai ridicat.

Fata de 15 ani a fost și ea rănită.

După ce a lovit femeile, șoferul a pierdut controlul volanului, a păsat pedala de accelerație și s-a izbit într-un gard.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, dar din păcate, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.

Speriat și plângând, șoferul povestește că a văzut-o pe femeie, a încercat să frâneze, dar din cauza poleiului de pe carosabil, nu a reușit.

Cu ochii plini de lacrimi a ajuns lângă trupul neînsuflețit soțul bătrânei. S-a așezat în genunchi și i-a mângaiat minute în șir fața. La câteva minute a ajuns și una dintre fiicele femeii.

Polițiștii au declanșat o anchetă și vor stabili cu precizia cauza evenimentului rutier.

Citeste si:

Facebook Comments