VIDEO! Beat și cu chef de scandal

Alcoolul i-a întunecat mintea unui bărbat de 36 de ani!

Individul a băgat spaima în angajații și clienții dintr-un magazin de telefonie mobilă din Centrul Vechi, făcând un scandal monstru, înjurând și amenințând cu acte de violență. Acesta avea la el și un cuțit, astfel că angajații magazinului au cerut sprijinul jandarmilor.

Angajații unui magazin de telefonie mobilă din Centru Vechi au trecut prin clipe de groază după ce un botoșănean a intrat si i-a amenintat cu un cuțit.

Pentru a-l potoli pe scandalagiul aflat sub influența licorilor lui Bachus, au chemat în ajutor jandarmii.Aceștia l-au verificat pe agresor și au constatat că avea asupra sa un cuțit cu lama de 25 de cm lungime.

L-au dus la sediul Inspectoratului dar pentru că bărbatul era în stare avansată de ebrietate, oamenii legii au decis sa il transporte la Unitatea de primiri Urgențe.

La spital însă botoșăneanul a continuat să fie extrem de agresiv verbal chiar si cu medicii.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, bărbatului i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”.

Scandalagiul a fost amendat și cu 200 de lei pentru comportamentul său.

Citeste si:

Facebook Comments