VIDEO! Bebeluș mort căutat în ghena de gunoi

Alertă maximă într-un cartier din municipiul Botoșani! Un apel la 112 anunța că într-o ghenă de gunoi din zona Primăverii ar fi fost aruncat un bebeluș. Polițiști și medici au ajuns la fața locului, iar imediat au fost chemați și angajații de la Urban Serv. Cel care a alertat autoritățile susține că o femeie i-ar fi spus că ieri a aruncat într-un sac de gunoi bebelușul, însă angajații de la societatea de salubrizare au colectat  gunoiul de dimineață .

Alarma a fost dată în acestă după amiază de un bărbat care locuiește în zonă. Acesta a sunat la 112 după ce o femeie, care se afla lângă tomberoane i-a spus că ieri a aruncat un bebeluș. Un alt bărbat susține însă că aceeași femeie i-a spus că a auzit scâncete de copil.

Polițiști dar și medici de la ambulanță au ajuns la fața locului. Totodată au fost chemați și angajații de la Urban Serv care se ocupă de colectarea gunoiului din acea zonă. Oamenii au spus că au ridicat gunoiul de dimineață și că este imposibil să găsească ceva.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească dacă cele relatate de bărbat sunt adevărate sau a fost o alarmă falsă.

Citeste si:

Facebook Comments