VIDEO! Bebeluș mort în condiții suspecte

Un bebeluș de cinci luni , s-a stins din viață în condiții suspecte! În urmă cu o săptămână, părinții l-au dus la Secția de Pediatrie din Botoșani, în stare gravă.

Mama a povestit că fetița s-a înecat cu lapte și i s-a făcut brusc rău. În urma investigațiilor medicale, s-a constatat că nou născutul are un hematom la cap, posibil cauzat de o lovitură. În cursul nopții trecute, fetița a decedat pe un pat de spital din Iași. Polițiștii și reprezentanții de la Protecția Copilului au deschis o anchetă.

În urmă cu o săptămână, o fetiță de cinci luni din comuna Havârna, a fost adusă la Secția de Pediatrie a Spitalului din Botoșani, în stare gravă. Mama a povestit cadrelor medicale că micuța s-a înecat cu lapte. Când medicii au observat că starea copilașului se agravează, au decis să îl transfere la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” din Iași. Fetița a intrat în comă profundă iar zile întregi a luptat să supraviețuiască.

Medicii ieșeni au avut suspiciuni și au demarat investigațiile iar în urma unui computer tomograf au depistat un hematom intracranian extrem de grav iar fetița a suportat o intervenție chirurgicală.

Pe fir au intrat și oamenii legii.În paralel, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au declanșat și ei o anchetă.

Rezultatele necropsiei vor face lumină în acest caz. Familia se pregătește acum de înmormântare .

Citeste si:

Facebook Comments