VIDEO! Bebeluș proiectat pe scaunul din fața, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un autoturism condus de un șofer cu o alcoolemie uriașă

Inconștiența unui șofer ar fi putut conduce la o adevărată tragedie. După ce a consumat mai multe pahare cu alcool, individul s-a urcat la volan și a provocat un accident rutier pe strada Împărat Traian.

Bărbatul s-a izbit într-un autoturism care circula regulamentar și în care se afla un bărbat și soția sa cu un bebeluș. În urma impactului copilașul ar fi ajuns din brațele mamei, care se afla pe bancheta din spate, pe scaunul din față al mașinii.

Evenimentul rutier s-a produs în cursul după-amiezii de joi. Șoferul unui autoturism VW Golf care circula pe strada Împărat Traian, a impactat un alt autoturism VW care circula în fața.

În cea de-a doua mașină se afla o familie. Pe bancheta din spate se afla o mamă care își alăpta copilul de 10 luni. În urma impactului bebelușul a fost proiectat pe scaunul din față al autoturismului. La fața locului au ajuns oamenii legii și o ambulanță.

Deşi initial șoferul vinovat a refuzat testarea alcoolscopică, în cele din urmă, acesta a fost convins să sufle în alcooltest.

 

Citeste si:

Facebook Comments