VIDEO! Beci inundat și întrebări fără răspuns

Rămasă văduvă și cu probleme grave de sănătate, o femeie din Botoșani se luptă de câțiva ani de zile cu o situație care îi face zilele și mai grele. Beciul din interiorul casei i-a fost inundat în totalitate. Îngrijorată, femeia spune că apa din beci îi va afecta structura de rezistență a locuinței care o să se dărâme peste ea.

Proprietara îi găsește vinovați de această problemă pe locatarii blocurilor vecine. Femeia susține că aceștia și-au făcut șarpantă, iar apa care se scurge prin burlane ajunge în parcarea situată în spatele curții. Cum parcarea este construită în pantă și nu are nici o scurgere, apa ajunge direct în beciul ei. Afectate de aceeași problemă mai sunt încă două locuințe.

Bătrâna spune că a făcut niște sesizări la primărie, însă nu i s-au oferit prea multe răspunsuri. Văzând că nu primește niciun ajutor, femeia și-a cumpărat o pompă cu care să scoată apa. I-a fost teamă că nivelul acesteia o să crească și o să-i inunde toată locuința.

Dumitru Rotaru, președinte la asociația locatarilor nr. 33 este de altă părere. Acesta spune că apa care se infiltrează în beciul doamnei Bereșteanu și în celelalte două locuințe este din cauza subsolului de la blocul asociației cu nr. 30.

Reprezentanții primăriei cunosc situația doamnei Maria și spun că pe strada Mihail Kogălniceanu au mai existat niște probleme de acest gen.

Femeia așteaptă ca primăria să găsească o rezolvare în cazul ei.

Citeste si:

Facebook Comments