Biciclist omorât de un șofer care a fugit de la locul accidentului

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 72 de ani din comuna Frumușica. Omul mergea ieri dimineață cu bicicleta pe un drum din localitate și a fost lovit mortal de o mașină. Șoferul și-a lăsat victima pe marginea drumului și mai apoi și-a continuat nestingherit drumul. Oamenii legii au dat însă de urma lui, iar ieri după amiază acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Tragedie ieri dimineață în comuna Frumușica. Un bărbat de 72 de ani a murit după ce a fost lovit puternic de un autoturism , în timp ce mergea cu bicicleta. După ce a văzut ce a făcut, individul care se afla la volan a părăsit locul faptei. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 6.30. Polițiștii botoșăneni au fost anunțati prin apel la 112, de un localnic că într-un șanț de pe marginea drumului a fost găsit un bărbat decedat.

Ajunși la fața locului polițiștii au constat că bărbatul fusese victima unui accident rutier. Oamenii legii au început imediat căutările, iar toate efectivele de politie aflate in teren au fost alertate si implicate in identificarea autoturismului si al conducatorului auto care a produs accidentul rutier.

După câteva ore, în jurul orei 17:00, a fost identificata persoana banuita de comiterea faptelor. Este vorba despre un tânăr de 2 23 de ani din localitatea Harlau. Acesta a fost depistat la domiciliul sau, loc in care se afla si autoturismul care corespundea caracteristicilor celui implicat in accident si caruia ii lipseau elemente din caroserie, depistate la fata locului.
Individul a fost introdus în Centrul de Deținere al IPJ Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments