VIDEO! Bilete de tratament pentru pensionari

Mii de cereri de la pensionari pentru bilete de tratament.Până la această dată, Casa Județeană de Pensii Botoșani a înregistrat aproape 5000 de cereri privind alocarea de bilete de tratament. Cele mai multe astfel de solicitări au fost în stațiuni precum Nicolina, Vatra Dornei sau cele de pe litoral.

În această perioadă au fost organizate 10 serii de tratament asigurate de unitățile de tratament balnear, proprietate a Casei Naționale de Pensii și ale unității cu care au fost încheiate contracte. Au fost repartizate 824 de bilete și valorificate 775 din care 102 bilete acordate gratuit persoanelor încadrate gratuit în grad de handicap, veterani de război și văduve de veteran de război.

Pe lângă biletele din unitățile balneare din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice, ca urmare a contractelor încheiate, se pun la dispoziție și bilete în stațiunile Felix, Herculane, Vatra Dornei, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Saturn, Neptun, Techirghiol, Lacul Sărat și multe altele.

Cristina Anton, director al Casei de Pensii Botoșani spune că feedback-ul celor care care pleacă în stațiunile din țară în urma vânzării sau acordării gratuite a biletelor de tratament este, în general, unul pozitiv.

Citeste si:

Facebook Comments