VIDEO! Birou unic, deschis la Camera de Comerț

Rând pe rând, planurile angajaţilor de la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură de a veni în sprijinul oamenilor de afaceri prind contur.

Reprezentanţii instituţiei au anunţat recent că s-a înfiinţat Biroul unic de Informaţii şi Autorizări, unde de câteva ori pe lună, vor veni specialişti de la mai multe instituţii din Botoşani pentru a oferi consultanţă gratuită.

Protocoalele de colaborare au fost deja încheiate aşa că Biroul Unic va funcţiona de două ori pe lună şi va cuprinde specialişi de la aproape toate instituţiile din judeţ care sunt implicate în înfiinţarea şi funcţionarea societăţilor în Botoşani.

Angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, de la Primărie, Agenţia pentru Protecţia Mediului, ITM Protecţia Consumatorului sau Direcţia Sanitar Veterinară, vor fi toţi în acelaşi loc.

Biroul va funcționa după un calendar bilunar,respectiv în prima și a treia zi de marți din fiecare lună, timp de două ore, în intervalul orar 12.00-14.00. 24 aprilie va fi următoarea zi în care biroul va fi deschis.

 

Citeste si:

Facebook Comments