VIDEO! Bombă găsită într-o grădină

Spaimă teribilă pentru un bărbat din comuna Frumușica. În timp ce ara în grădină, bărbatul a dat peste un element de muniție de mari dimensiuni. Fără să stea prea mult pe gânduri, s-a îndepărtat de la locul descoperirii și a sunat de îndată la 112. Pirotehniștii botoșăneni au constatat că este vorba de o bombă de aruncător.

Botoșănenaul din satul Vlădeni Deal, comuna Frumușica, ara în grădină. A observat o bucată mare de metal în pământ și s-a apropiat să vadă ce este. Când și-a dat seama că este vorba de un element de muniție a apelat numărul de urgență.

Pirotehnicienii botoșăneni amintesc cetățenilor că, în cazul în care descoperă muniție rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le miște din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniției sau să le ridicem transporte sau depoziteze în locuințe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi și să anunțe ISU sau Poliția prin telefonul de urgență 112 pentru a interveni în vederea ridicării și neutralizării acestor elemente.

Citeste si:

Facebook Comments