VIDEO! Criminal condamnat la închisoare pe viață

Un botoșănean își va petrece restul vieții în închisoare. Miki Constantin Lupu în vârstă de 24 de ani, acuzat că a ucis două femei și a bătut cu bestialitate pe fiul uneia dintre ele, și-a primit ieri pedeapsa pentru crima comisă la Alba.

Judecătorii l-au condamnat la închisoare pe viață. Sentința nu este definitivă.

În vara anului 2017, bărbatul de 24 de ani a șocat o țară întreagă prin cruzimea faptelor sale. Pentru bani, Miki Lupu a omorât o bătrână din Alba iar pe fiul acesteia l-a bătut fără milă. După oroarea de la Alba, individul a venit la Botoșani unde a înjunghiat mortal o vecină din Coțușca în casa căreia intrase să fure bani. A comis crima chiar de ziua lui.

În urmă cu două săptămâni și-a primit pedeapsa pentru crima de la Botoșani : 24 de ani și șase luni de închisoare pentru omor calificat și tâlhărie.

În plus Miki Lupu a fost obligat la plata unor daune morale în sumă de 100 000 de lei și la plata cheltuielilor judiciare de 3000 de lei. Sentința nu este definitivă.

În cursul zilei de ieri s-a pronunțat și procurorul de caz din Alba: închisoare pe viață și plata a 250 000 de lei, daune morale.

Tânărul din Botoșani nu a arătat nicio urmă de remușcare.

Miki Mădălin Lupu este recidivist. În 2011 a violat o bătrână și a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare. În iarna anului 2017 a fost eliberat iar câteva luni mai târziu a ucis cu sânge rece.

Citeste si:

Facebook Comments