VIDEO! Botoșănean furios și iute

Un botoșănean furios și iute, mai ceva ca actorii filmului Fast and Furious, a bătut recordul vitezei pe drumurile publice. El a fost prins de polițistii nemțeni, încălcând de patru ori regimul legal de viteză.

Bărbatul a fost înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 215 km/h înafara localității Secuienii Noi. Botoșănenii care au aflat de isprava sa i-au criticat comportamentul spunând că este inconștient și că ar fi trebuit să i se rețină permisul pentru tot restul vieții. Botoșăneanul în vârstă de 43 de ani din Dorohoi i-a uimit până și pe polițiștii care l-au prins.

A apăsat pedala de accelerație mai ceva ca actorii din filmul Furios și iute. Nu i-a păsat nicio clipă că ar putea provoca un accident de circulație sau că ar putea răni pe cineva. Originar din Dorohoi, bărbatul a fost prins în timp ce conducea în județul Neamț.

El a fost înregistrat de aparatul radar, pe D.N. 2, cu viteza de 126 km/h, în localitatea Horia, cu 126 km/h, în afara localității Horia, cu 215 km/h, în afara localității Secuienii Noi și cu viteza de 130 km/h, în localitatea Secuienii Noi.

De gestul său au aflat și botoșănenii. Aceștia l-au criticat pe conducătorul auto și au spus că ar merita să nu mai dețină permis.

Șoferul prins de patru ori de radar a fost sancţionat contravenţional, pentru fiecare abatere în parte, cu amendă în valoare de câte 1.305 lei. De asemenea i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, la fiecare abatere săvârșită.

Citeste si:

Facebook Comments