VIDEO! Botoșănean în scaun cu rotile, umilit și bătut

Un botoșănean cu dizabilități susține că a fost bătut și umilit de un tânăr în a treia zi de Crăciun. Totul s-ar fi întâmplat în fața casei bărbatului. Omul spune că tânărul a consumat alcool în casa unui vecin iar apoi a provocat un scandal ce s-a lăsat cu sânge. Bărbatul țintuit într-un scaun cu rotile a făcut plângere la Poliție dar până acum vinovatul nu și-a primit pedeapsa.

Marcel Anton are 55 de ani. De aproape două decenii este imobilizat într-un scaun cu rotile. În luna decembrie a anului 2017, a trecut printr-o experiență dramatică, cel puțin asta povestește el. La vecinul său au venit câțiva prieteni, s-ar fi consumat alcool iar unul dintre ei i-a spart omului becul din fața casei. Bărbatul a ieșit să vadă ce se întâmplă iar atunci s-a iscat scandalul.

Bărbatul a anunțat Poliția, oamenii legii s-au deplasat la fața locului, au deschis o anchetă însă până în ziua de astăzi nu a fost finalizată. Botoșăneanul este revoltat și nu înțelege de ce nu se iau mai repede măsuri.

Omul este dispus să îl ierte pe agresor, vrea doar să îi plătească telefonul distrus și să îi ofere despăgubiri de câteva sute de lei.

De la Poliție nu am reușit să obținem un punct de vedere oficial. Ni s-a transmis însă că victima trebuie să facă o petiție sau să vină în audiență.

Citeste si:

Facebook Comments