Botoșăneancă și fiica ei de 2 ani, rănite în atentatele din Bruxelles. Tânăra se afla chiar în vagonul morții

Botoșăneancă și fiica ei de 2 ani, rănite în atentatele din Bruxelles. Tânăra se afla chiar în vagonul morții

O botoșăneancă și fetița ei de numai 2 ani au fost victime ale iadului din Bruxelles.

Femeia, dar și fiica sa, se află internate cu răni și arsuri în Spitalul Militar din Bruxelles. Botoșăneanca se numește Roxana Ștefănucă are 23 de ani și este originară din Mileanca. Roxana, a supraviețuit ca prin minune, strângându-și copila în brațe, chiar dacă s-a aflat chiar în vagonul metroului în care a fost plantată bomba teroristă. Sora botoșănencei, rănită în atentatele teroriste, Anca Cucuruzac a vorbit trei minute cu sora sa aflată pe un pat de spital, cu răni și arsuri.

Roxana Ștefănucă, în ziua atentatelor își ducea fetița, cea mare, învârstă de 5 ani, la școală. Pentru că soțul, dar și părinții ei, toți stabiliți în capitala Belgiei, era plecați la muncă. Roxana a luat-o cu un cărucior și pe fetița mai mică de doi ani. Pe drumul de întoarcere, rămasă cu mezina familiei, botoșăneanca a luat metroul. A urcat chiar în vagonul în care teroriștii au plantat bomba. Imediat după explozie, Roxana și fiica ei erau singurele supraviețuitoare.

Sunt clipe de groază pe care tânăra, le-a descris surorii ei prin telefon.

După ce au venit salvatorii, au găsit-o pe Roxana prin mormanul de cadavre și au dus-o la spital. Fiica acesteia a fost descoperită de o altă echipă de salvatori și dusă la alt spital. Părinții Roxanei au plecat imediat în căutarea acestora și le-au găsit. Cea mică este supravegheată în permanență de bunici, spune o prietenă de familie din Mileanca.

Familia Roxanei Ștefănucă a plecat în Belgia, acum 6 ani. S-au stabilit la Bruxelles și lucrează la o firmă de construcții. La Bruxelles, pe 22 martie, au avut loc o serie de atentate teroriste, atât la aeroport cât și la metrou, în urma cărora au murit zeci de persoane și au fost rănite, alte câteva sute.

Citeste si:

Facebook Comments