VIDEO! Botoșănence păcălite că vor fi imaginea unor saloane

Falsă înfrumusețare vândută la colț de stradă. Atenție mare botoșăneni!

De câteva zile câțiva tineri sociabili s-au poziționat în zona centrală a orașului, vizavi de Piața Centrală și abordează doamne și domnișoare cărora le spun că vor fi imaginea unor saloane de înfrumusețare. Vor beneficia de un pachet de servicii, iar pentru asta vor fi chiar plătite.

Pentru a fi răsfățate un an de zile, ele trebuie însă să achite 100 de lei, iar apoi visul frumos se încheie.

Somax TV vă invită să urmăriți un reportaj filmat cu o cameră ascunsă.

Țintele racolatorilor de pe stradă sunt doamnele și domnișoarele. Profitând de naivitatea acestora, reprezentanții unei firme, care, chipurile, se ocupă de promovare și publicitate , le opresc pe trotuarul de vizavi de Piața Centrală, în dreptul unei covrigării, le zâmbesc frumos, le ademenesc cu un pliant și le întreabă dacă doresc să fie coafate și aranjate de stiliști profesioniști.

Echipa Somax Tv vă prezintă cum acționează acești indivizi.

Discuțiile din stradă nu durează prea mult. Odată căzut în plasă ești invitat la un sediu situat la doar doi pași de locul în care ai fost abordat.

Aici frâiele le preia o domnișoară prezentabilă care îți lasă impresia că a dat norocul peste tine. În drumul spre salonul improvizat băiatul ne povestește că de fapt e o firmă americană. Prima contrazicere, nu este vorba de o firmă locală așa cum a spus inițial.

Cu o amabilitate debordantă ți se cer datele de contact și completarea unui chestionar. Tot răsfățul te costă însă 100 de lei.
Echipa Somax Tv a făcut doar o simulare.

O doamnă din Botoșani căreia îi păstrăm anonimatul a căzut însă în plasa și în mod cert nu este singura. Femeia a fost oprită pe stradă și invitată să beneficieze de serviciile de înfrumusețare.

După ce a dat banii, a semnat o conveție. Femeii i s-a transmis că va fi contactată în 30 de zile pentru a beneficia de serviciile de înfrumusețare. Botoșăneanca nu a citit însă cu atenție hârtia pe care a semnat-o. Nici pomeneală de tratamente faciale și coafat.

Pe document se precizează că i se va face o fotografie și va fi încărcată pe un site în vederea unei preselecții, iar suma plătită nu se returnează.

Luată de val, botoșăneanca și-a sunat și o colegă să îi povestească ce norocoasă este și a îndrumat-o și pe ea să vină.

Femeia a precizat că va sesiza și Poliția. Oamenii legii susțin că până acum nu au fost depuse plângeri dar îi avertizează pe botoșăneni să fie prudenți.

Există informații confirm cărora în urmă cu doi ani același gen de indivizi au înșelat zeci de botoșăneni. Atunci s-au folosit însă de părinți și copiii cărora le promiteau o carieră în modelling.

Citeste si:

Facebook Comments