Botoșăneni lăsați 36 de ore pe uscat

Sfaturi de la pompieri

Aproape jumătate din județul Botoșani a rămas, pentru o zi și jumătate fără apă la robinete. Dacă în municipiul Dorohoi dar și în localitățile limitrofe a fost sistată furnizarea apei din cauza unei avarii produse la magistrala de pe raza localității Dolina, din comuna Leorda, de astăzi și locuitorii din orașul Săveni au rămas pentru 36 de ore pe uscat.

Nova Apaserv a anuţat că de astăzi timp de 36 de ore furnizarea apei va fi sistată atât în oraş cât şi în localităţile limitrofe. Această măsură a fost luată pentru a se efectua lucrări de curăţare şi dezinfecţie a staţiei de tratare Săveni. În aceste condiții reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani îi sfătuiesc pe utilizatori să fie precauţi și să acorde o atenție deosebită măsurilor de siguranță în propriile locuințe pentru a putea fi prevenite incendiile sau pierderile de viaţă omeneşti.

I.S.U Botoşani asigură botoșănenii afectați de sistarea apei că sunt pregătiti să facă faţă în cazul unor incendii neprevăzute.

Citeste si:

Facebook Comments