VIDEO! Botoșăneni lăsați pe uscat

Mii de botoșăneni rămân o zi întreagă fără apă la robinete. Nova Apaserv a anunțat că din cauza unei avarii, sistează din nou furnizarea apei pe 20 aprilie în intervalul 08.00-16.00 în trei zone din municipiu.

Problemele apărute în cursul zilei de ieri, i-a lăsat fără apă la robinete timp de câteva ore pe locuitorii de pe strada Colonel Victor Tomoroveanu. Situația s-a agravat iar Nova Apaserv a anunțat că va întrerupe mâine furnizarea apei din noi. Afectați de întreruperea furnizării apei vor fi abonații de pe străzile Colonel Tomoroveanu, Sucevei nr.7 și Bulevardul Mihai Eminescu nr.8.

Nova Apaserv anunță oprirea generală a sistemului de alimentare cu apă Bucecea-Dorohoi-Botoșani-Flămânzi, în perioada 27-28 aprilie, în vederea executării lucrărilor de revizie generală și reparații capitale.

Lipsa apei va afecta localitățile alimentate din sistemul de alimentare Siret, respectiv municipiile Botoșani, Broscăuți, Copălău, Cristești, Leorda, Mihai Eminescu, Răchiți, Unțeni, Văculești și Vlădeni.

Citeste si:

Facebook Comments