Botoșăneni răniți în urma unui cumplit accident ce a avut loc la Suceava

Doi oameni au murit

Doi oameni au murit și alte șase persoane au ajuns cu răni grave la spital, în urma unui teribil accident ce a avut loc sâmbătă seară în localitatea Platin din comuna suceveană Brodina, informează cotidianul Monitorul de Suceava.

Din cauza numărului mare de oameni implicați în accident, dar și din cauza gravității, autoritățile sucevene au declanșat Planul Roșu de Intervenții, la fața locului fiind mobilizate șase ambulanțe. Accidentul a fost provocat de un bărbat din comuna Ulma, care este cunoscut de localnici ca un călugăr pustnic. Bărbatul în vârstă de 41 de ani conducea un autoturism de teren, cu volan pe partea dreaptă. Se pare că acesta a intrat într-o depășire însă, din cauza vitezei excesive și a carosabilului acoperit cu pietriș bărbatul nu a mai putut controla autovehiculul. Pe celălalt sens circula regulamentar un autoturism, condus regulamentar de un tânăr de 30 de ani din județul Botoșani.

În încercarea de a evita impactul, ambele mașini au ieșit în afara drumului, autoturismul de teren răsturnându-se la câțiva metri distanță. Șase persoane erau pasagere în autoturismul de teren condus de călugăr, în timp ce botoșăneanul era însoțit în mașină de fiica sa de cinci ani și de socrul său. Din păcate, în urma evenimentului rutier, socrul botoșăneanului, în vârstă de 79 de ani, a murit pe loc. Medicii suceveni nu au mai putut face nimic nici pentru o altă persoană aflată în autoturismul de teren. Iar bilanțul a fost unul negru: doi morți și șase răniți. Botoșăneanul rănit în accident se numește Șerban Florin Constantin are 30 de ani și este din comuna Durnești.

Tânărul a fost grav rănit, medicii suceveni diagnosticându-l cu ”politraumatism accident rutier, traumatism coloană cervicală dorsală”. De asemenea, fetița sa, în vârstă de cinci ani, a fost diagnosticată cu ”contuzie hemifaces drept”.

Citeste si:

Facebook Comments