Botoșănenii care oferă speranță celor nevoiași

Speranţa şi ajutorul oamenilor bătuţi de soartă.

Este vorba de un centrul sub egida asociației HAPPY înfiinţat acum 2 ani de o tânără jurnalistă, înduioşată de situaţia precară a oamenilor nevoiaşi şi a copiilor abandonaţi. Asociaţia H.AP.P.Y este este o mândrie pentru tinerii salvatori.

Aceștia putut ajuta sute de oameni care le-au trecut şi le trec pragul în fiecare an. Fie că este vorba despre un sfat, meditaţii la diverse materii sau zile de naştere aici este locul unde toate acestea sunt posibile.

Oameni nevoiaşi, fără un adăpost, copii abandonaţi sau orfani, bătrîni ce au nevoie disperată de ajutor îşi găsesc alinarea la acest centru. Ajutorul constă în oferirea unor produse de îmbrăcăminte, bani şi mai nou o masă caldă.

Totodată reprezentanții Asociației HAPPY se implică și în educația copiilor nevoiași din județul Botoșani. Le oferă meditații dar și diferite cursuri de limbi străine pentru a se putea descurca pe viitor.

Membrii asociaţiei străbat întreg judeţul ajutând oamenii. Pentru realizarea acestui lucru apelează la oamenii de afaceri sau la simpli oameni de rând care din puţinul lor oferă şi celor mai puţin norocoşi.

Citeste si:

Facebook Comments