VIDEO! Botoșănenii iubesc curățenia

Şterg geamurile, curăţă gresia şi faianţa, dau cu mopul pe jos, aspiră covoarele, lustruiesc toate obiectele din baie şi bucătărie, şi câte şi mai câte. Cam asta fac toate gospodinele pentru a menține curățenia în casă.

Potrivit datelor furnizate de Direcția Județeană de Statistică cheltuim pe produsele de curățenie și îngrijire personală aproape cât media pe țară.

Pretul nu contează pentru botoșănence atunci când vine vorba de curățenie. Acestea plătesc si peste 100 de lei lunar pentru a-și achiziționa produsele necesare si a face casa să strălucească.

Gospodinele din Botoșani iubesc curățenia. Nu o spunem noi ci datele furnizate de Direcția Județeană de Statistică din Botoșani.

Potrivit acestora cheltuiala pe o gospodărie în ceea ce privește produsele de curățenie și îngrijire personală se apropie de cea medie pe țară.

Mai mult decât atât în ceea ce privește săpunul de toaletă avem înregistrată o valoare de 4,17 la nivelul țării în timp ce la regiunea Nord Est s-a înregistrat o valoare de 3,4 lei pe o gospodărie.

Concluzia? Moldovencele sunt cele mai agere românce mai ales când vine vorba de curățenie.

Citeste si:

Facebook Comments