Botoșănenii s-au înghesuit să-și plătească datoriile

Fără îndoială botoșănenii fac parte din categoria bunilor platnici. În cursul dimineții de astăzi zeci de persoane s-au înghesuit la sediul Direcției de Taxe și Impozite Locale pentru a scăpa de grija datoriilor. Oamenii s-au așezat cu răbdare la rând și au așteptat chiar și o oră pentru a plăti taxele și impozitele.

A fost prima zi din acest an când s-au deschis ghișeele la Direcția de Taxe și Impozite Locale. Angajații au făcut cu greu față valului de botoșăneni nerăbdători să scape de corvoada datoriilor.

În plus, cei care plătesc taxele către bugetul local până la sfârșitul lunii martie beneficiază și de o reducere de 10%.

Pe lângă faptul că au așteptat zeci de minute la coadă, unii botoșăneni au constatat că au fost taxați suplimentar deși nivelul taxelor nu a fost majorat și a rămas la fel ca anul trecut.

Singurul impozit suplimentat este cel pentru clădirile și terenurile lăsate în paragină.

După doar o oră de la deschiderea celor zece ghișee plus cel din incinta Serviciului de Permise si Înmatriculări Auto s-au încasat 85 700 de lei și au fost eliberate 480 de chitanțe.

Citeste si:

Facebook Comments