VIDEO! Brazi de fițe la Botoșani

În casele multor botoșăneni au apărut deja brazii de Crăciun! Fără pomul de iarnă nu se simt sărbătorile. Deși tradiția spune că bradul ar trebui împodobit pe 24, nerăbdători și dornici să aibă cât mai mult simbolul Crăciunului în case, unii l-au împodobit deja. Care sunt tendințele în acest an în materie de ornamente, modele și culori ne spune în cele ce urmează un expert în domeniu.

Pentru cei mai mulți dintre noi, Crăciunul înseamnă un brad împodobit frumos. Pentru a avea însă un brad apreciat de toți ce îți calcă pragul ai nevoie de imaginație și de documentare pentru a vedea care sunt ultimile tendințe în materie de decorațiuni. Dacă bugetul este consistent și doriți să fiți în rând cu moda, în fiecare an decorațiunile trebuie schimbate.
Așadar, primarul pas: alegerea bradului.

Cu asta, ne-am lămurit. Brazi sunt pe alese în Piața Centrală sau în marile magazine. Pentru cei ce țin la natură, pot opta pentru un brad natural în ghiveci. După ce am ales bradul urmează partea dificilă. Cu ce îl ornăm și cel mai important, ce culori alegem?

Puteți decora un brad cu globuri de aceeași dimensiune, fie mai mari, fie mai mici. Dacă alegeți mai multe dimensiuni de globuri, începeți să decorați de sus în jos. În partea de sus globurile mici iar în partea inferioară cele mari. Un brad ornat după tendințe presupune însă și costuri pe măsură.

Așadar, natural sau artificial, mic sau mare, împodobit cu roșu sau cu alb, important este să aveți atmosferă de sărbătoare în case și în inimi iar Moș Crăciun va veni cu siguranță și va lăsa cadourile sub brad.

Citeste si:

Facebook Comments