VIDEO! Bucurie adusă de oameni de bine în casa familiei Cănănău

”Mamă, suntem bogate…”

Când auzim despre un om că este bogat, cei mai mulți dintre noi ne gândim că acel om are foarte mulți bani și nimic nu îi lipsește. Pentru Genoveva Cănănău, o femeie de 50 de ani diagnosticată cu Sindrom Down, bogăția înseamnă altceva. Înseamnă multe alimente și haine.

După ce povestea tulburătoare a femeii și a mamei sale de 77 de ani care suferă de semipareză, dar care are grijă cu multă dragoste de fiica ei, a fost prezentată în emisiunea ”Oameni și destine”, foarte mulți oameni cu suflet mare au reușit să o facă pe Genoveva să spună”mamă, suntem bogate”.

Viața familiei Cănănău s-a schimbat în bine după ce cazul a fost prezentat în cadrul emisiunii ”Oameni și destine”. Mulți oameni au fost sensibilizați de povestea Elenei Cănănău, care la 77 de ani și cu semipareză, își îngrijește fiica , diagnosticată cu Sindromul Down.

Genoveva Cănănău are 50 de ani și este dependentă de mama sa. Este îngrijită asemenea unui copil de 2-3 ani. Nu se poate deplasa și nu poate face nimic fără ajutorul mamei sale. O mare parte din viață și-au petrecut-o prin spitale, iar în casă au pungi pline cu medicamente. Iar cea mai mare parte din veniturile lor lunare se duc pe medicamente și abia reușesc să își cumpere alimente sau alte produse trebuincioase în casa oricărui om. De îmbrăcăminte nici nu mai poate fi vorba.

Botoșănenii nu au rămas însă imuni la povestea dramatică a familiei Cănănău și au încercat să le facă viața mai ușoară.

Un domn le-a dus mai multe sacoșe de alimente și de mâncare, iar gestul său a făcut-o pe Genoveva să spună că este bogată.

Impresionant a fost și gestul unei fetițe, care de asemenea este diagnosticată cu Sindromul Down. Familia ei i-a făcut o vizită înaintea sărbătorilor și i-a adus multe daruri de care Genoveva s-a bucurat nespus.

Totodată le-au trecut pragul și elevii din clasa a IV a de la Școala din Cătămărăști Deal, care le-au adus celor două femei multe alimente.

Citeste si:

Facebook Comments