VIDEO! Bucurie în Săptămâna Mare pentru bunica Maria

Sărbători mai frumoase pentru bunica din Vorona care și-a îngropat 6 copii, iar acum la aproape 80 de ani are grijă de nepoata sa foarte bolnavă.Chiar înainte de Paște, bunica Maria și nepoata, Mădălina, au primit vizita unor oameni cu suflet mare care le-au făcut o bucurie uriașă.Familia Bujoreanu a venit încărcată cu multe daruri pentru cele două femei. De la haine și încălțăminte, până la produse alimentare și chiar un frigider de care era atâta nevoie.

Bucuria Învierii Domnului a fost adusă mai devreme în casa familiei Roșcăneanu, din comuna Vorona. Bunica Maria și nepoata sa, Mădălina, au primit chiar în Joia Mare o mulțime de daruri de care cele două aveau atât de mare nevoie.

O familie de oameni minunați din Botoșani au mers la Vorona și le-au dus alimente, haine și bucate pe care să le pună pe masa de Paște. Povestea de viață dramatică a bunicii, dar și suferința nepoatei Mădălina i-au emoționat teribil pe membrii familiei Bujoreanu.

Cazul bătrânei din Vorona a fost prezentat la Somax Tv, în cadrul emisiunii “Oameni și Destine”. Oamenii de bine nu au rămas impasibili la suferința și la nevoile celor două, și au încercat să le ajute cu cele trebuincioase.

Bunica nu mai are cuvinte se le mulțumească acelor oameni atât de buni la suflet. Acum, bătrâna spune că nu îi lipsește nimic. A primit ce avea mai mare nevoie. O mașină de spălat.

Bunica Maria și-a pierdut șase dintre copiii, trei dintre ei fiind răpuși de aceeași boală. Coreea Hundington,o afecţiune neurologică ereditară rară. Acum, la aproape 80 de ani, bunica are grijă de nepoata sa, Mădălina, care a fost diagnosticată cu aceeași boală cumplită.

 

Citeste si:

Facebook Comments